Timur Allisstone

275 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C
  Lokale: 5000 Odense C
  Hos elev (Kørsel: 500 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientDanceElektroniskHiphop/RapPopR&B

Sociale medier

Facebook-profil for Timur AllisstoneLinkedIn-profil for Timur AllisstoneSoundCloud-profil for Timur AllisstoneYouTube-kanal for Timur AllisstoneSpotify-profil for Timur Allisstone

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Hej! Jeg hedder Timur Allisstone og jeg er musikproducer, sangskriver og rapper med over 10 års erfaring som udøvende musiker i genrerne elektronisk musik, pop, hip-hop og moderne r&b.
Med en kandidatgrad i elektronisk musik og lydkunst fra Syddansk Musikkonservatorium, en lang række digitale og fysiske udgivelser samt store koncerter landet over, er jeg mere end rustet til at undervise i alle aspekter af moderne musikproduktion.
Jeg ønsker at møde mine elever lige dér, hvor de er - om du er nybegynder, øvet eller har erfaring med faget. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og dine ambitioner, og kan både have fokus på tekniske virkemidler, workflow, sangskrivning og meget mere.
Ligegyldigt hvilke genrer eller typer af musik du ønsker at arbejde med, står jeg klar til at lytte og guide dig frem til dit eget udtryk og din helt egen lyd.

Det er også muligt at få sparring og rådgivning om alt fra pressetekster og mailskrivning til koncerter og content.

Jeg har tidligere undervist i aldersgruppen 14-18 på Ungdomsskolen i Odense samt på Musikefterskolen i Humble - men alle, der kan beherske en computer er velkomne.

Undervisningen foregår i et professionelt lydstudie på Nørregade i Odense C, med gode muligheder for at indspille vokal og adgang til alverdens synthesizere og andet udstyr.

Jeg arbejder primært i Logic Pro og Ableton Live, og har også erfaring med andet software, som f.eks. FL Studio og Pro Tools.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Timur Allisstone har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Timur kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidat i elektronisk musik og lydkunst fra Syddansk Musikkonservatorium, 2023

Linjefagsunderviser i elektronisk musik på Musikefterskolen i Humble, 2022 - 2023

Underviser i sangskrivning, rap, indspilning og musikvideo på Ungdomsskolen i Odense, 2015 - 2017

Musikunderviser Timur Allisstone

Kontakt Timur

Kontakt Timur gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked