Simon Hjortdal

200 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV
  Hos elev (Kørsel: 35 kr.)

Favoritgenrer

FolkPopRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Simon HjortdalSoundCloud-profil for Simon HjortdalSpotify-profil for Simon Hjortdal

Personlig beskrivelse

Jeg er guitarist og sangskriver. Mit projekt ved navn Mylder blev nomineret til GAFFA-prisen for "Årets Udgivelse" og "Årets Nye Navn" i 2024. Mine lytterbase er mestendels i USA, men også herhjemme.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Gd8AvjKpp9I&ab_channel=Mylder-Topic

Jeg har givet koncerter i DR's Koncerthus, Trinitatis Kirke, RUST, Byhaven, Amager Bio, London og mange flere steder herhjemme. Jeg skriver musik i indie/folk genren, og min lyrik bærer præg af eksistentielle spørgsmål samt jordnære menneskelige oplevelser.

Jeg underviser elever i alle aldre. Både i guitar og/eller sangskrivning. Jeg kan lære dig teknikker og akkorder samt fingerspil og tips til, hvordan du kan øve, når jeg ikke er der. I forhold til sangskrivning er det et lidt mere en snak om, hvordan du lader dig inspirere til lyrik. Det er også en god ting at have en idé om, hvordan du kan sætte akkorder sammen til en sang. Derfor vil jeg også gerne lære dig om melodistruktur og teori.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simon Hjortdal har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simon kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg er guitarist og vokalist med erfaring i at undervise i begge. Jeg er uddannet i faget idehistorie, som har givet mig indsigt i poesi og filosofi.

Link til min musik finder du til venstre her via Soundcloud eller Spotify logoet.

Musikunderviser Simon Hjortdal

Kontakt Simon

Kontakt Simon gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked